Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Deyl připravil pro své fanoušky již druhý klip ze svého druhého alba „Zásah“ a to na písničku Počítám. "Klip jsme točili s producentem od Rytmuse a myslím, že se velmi povedl. Poprvé se v klipu líbám a jsou tam soft erotické scény. A jsou tam záběry, kde hoří celá ložnice a za mnou jsou čtyřmetrové plameny, kdy je vše real," pochlubil se Super.cz David.

Balada Počítám, na níž David Deyl spolupracoval s Marcusem Tranem patří mezi nejhranější české písně v éteru. Samotný klip vznikl na Slovensku v Prešově a okolí, kde štáb pod vedením režiséra Rolanda Wraníka našel nejpříhodnější místa k vytvoření mimořádné atmosféry celé písně.

Natáčení trvalo s malou přestávkou týden a kromě interiérů se točilo i ve scenériích Slánských vrchů a místních kopců okolí Šariše. Obrazové ztvárnění odpovídá romantickému textu. "Být milovaný a milovat, odevzdat se druhému, dělat chyby a pykat za ně, trápit se vzpomínkami, neumět se rozhodnout a v jednom okamžiku spálit za sebou mosty," charakterizuje písničku David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám