Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Adela Banášová (43) se vrátí na české obrazovky. O víkendu začala v Praze s uváděním prvních castingových kol nové televizní show Recept na bohatství. Partnerem jí ale už není Leoš Mareš (47), ale herec a moderátor Petr Vágner (46). "Myslím, že si na pódiu vyjdeme vstříc," míní Adela, která měla s Leošem problém se prosadit.

Soutěž, která se bude od září objevovat na obrazovkách TV Joj a TV Barrandov hodnotí nejen nejlepší recepty, ale soutěžící musí plnit i různé úkoly. Vítězové získají nejen výhru v podobě 50 000 eur, ale jejich produkt se bude prodávat v síti supermarketů a oni z prodeje budou mít procenta.

To, že budou show o vaření moderovat dva mladí štíhlí lidé, není podle Adely na škodu. "I hubení lidé jedí. A synonymum kuchaře už dávno není chlapík v zástěře s ruměnou tváří ani buclatá hospodyňka," řekla Super.cz Adela, která by mnoho z pokrmů nemohla ani ochutnat.

"Nejím maso, jsem zastáncem vegetariánské kuchyně. A sama také vaření moc nedám," přiznala. "Tak proto odmítla, když jsem ji pozval na hamburger," smál se Petr Vágner. Ochutnávání jídel naštěstí nemají na starost moderátoři, ale tříčlenná odborná porota, do níž patří mimo jiné vydavatel průvodce po českých restauracích Pavel Maurer.

Reklama

Další články

Načítám