Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když musela skrývat nějaké ty špíčky, neviděli jsme Vendulu Svobodovou (52) v jiné barvě, než je milosrdná černá. Během manželské krize s Patrikem Aušem ale zázračně zhubla a v obepnutých světlých šatech vypadala na večírku, kam se po dlouhé době vydala, fantasticky. "Ne, stres za tím opravdu není," snažila se vysvětlit Vendula.

Nikdo by se tomu ovšem nedivil. Prezidentka Kapky naděje se i se synem musela odstěhovat ke kamarádce do Jablonce, protože s Patrikem už bydlet nemůže ani nechce a její vila doposud není úplně zrekonstruovaná. A rekonstrukce navíc stojí spoustu peněz.

Vendula tak musí dojíždět do práce v nadaci často do Prahy a dny tráví i na cestách do zahraničí, naposledy do Londýna. Už proto se dá jen těžko věřit, že za její štíhlounkou postavu, jakou neměla ani ve dvaceti, může pravidelná strava. "Jím pětkrát denně," tvrdí Svobodová, ale jak by to mohla stíhat?

Jinak tráví Vendula čas hlavně se svým synem Jakubem, plánuje s ním i velkou letní dovolenou. "Pojedeme s partou přátel do Řecka, už se těším," svěřila Super.cz. A jak to má momentálně Svobodová se sexem? Po téhle otázce následoval jenom hořký smích.

Reklama

Další články

Načítám