Hlavní obsah
Článek

Bývalá lyžařka Kateřina Neumannová oslavila s dcerou už její deváté narozeniny. Bylo to ve velkém. Ve Žlutých lázních se sešly tři desítky dětí, které nafasovaly i růžová a modrá trička s nápisem Lucka 9. "Byl to můj nápad, ale platil to Lucčin tatínek," prozradila Super.cz Neumannová s tím, že si nejprve Lucka nechtěla tričko obléknout.

"Ona moc není na barbínovskou růžovou. Sice ráda nosí šatičky, ale potom v nich klidně vyleze na strom," osvětlila Kateřina. Pro její dceru je prý idolem tenistka Kvitová. "Jsem ráda, vždycky je lepší, když mají děti jako vzor sportovce. Ale na sportovní kariéru to zatím u Lucky moc nevidím. Sice hraje tenis, dělá gymnastiku a v zimě se mnou lyžuje, ale není moc soutěživý typ," přiznala.

Dcera Neumannové je krásná holčička, dokonce už zabodovala i v modelingu. "Byly jsme na pár castinzích, vyhrála v klání pro jednu reklamu na výletní lodě ve Francii. U nás se ale nevysílala," svěřila Kateřina Neumannová.

Vrcholem oslavy ve Žlutých lázních, kde hrála i dívčí kapela, byla projížďka na dračích lodích, kterou využili i synové Jany Štefánkové nebo dcera Martina Stropnického Kordula. Pro děti byla postavena i obří nafukovací skluzavka a proskočit se mohly na trampolíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám