Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době jsme ji viděli mimo uzavřené prostory jejího divadla. Za Lucií Bílou (58) jsme se vypravili na open air koncert. Mimo jiné jsme byli zvědaví, jaký zvolí outfit. A vlastně to tak velký rozdíl nebyl. "V černém mě uvidíte na koncertech s Arakainem, v delších šatech zase na vystoupení v kostelech," krčila rameny zpěvačka.

Lucce to seklo v její aktuálně oblíbené kombinaci mini a vysokých kozaček. "Ta barevnost mě baví. Velmi si vážím prostředí, do kterého jsem pozvaná. A vždycky to beru s velkým respektem. A to světlé oblečení mě také baví. Vždycky jsem měla šatník úplně celý černý, ale jak mám teď to krásné období, začíná se to blyštit barvami," vysvětlovala. "A v mini se cítím dobře. Mám pěkné nohy, tak co," řekla Super.cz.

V našem videu nám prozradila, že minišatů a maxikozaček i různých sak, které vypadají podobně jako to, které oblékla na rozhovor, má doma desítky v různých barevných variacích. To, jak se oblékne, řeší se stylistkou. "Mám celý tým šikovných lidí, ale oni dělají to, co chci já. Nenechám na sebe navléknout něco, v čem se necítím," smála se Lucka, která vyzdvihla i spolupráci se slovenským návrhářem Borisem Hanečkou.

Ze Slovenska za ní jezdí i stylistka Sandra Žigová, mimo jiné se starala i o styling prezidentky Zuzany Čaputové. "Vždycky jí zavolám a ona má větší přehled o tom, co mám doma v šatníku než já. Jednou za čas přijede s několika obřími hokejovými taškami, já z toho vybírám a potom to oblékám podle příležitosti," vysvětlovala zpěvačka.

Občas si ale vezme i nějaký starší kousek, což bylo právě při vystoupení pro Rádio Blaník. "Tu bundičku mám asi pětadvacet let, tak jsem si s ní zavzpomínala na 'kdysi'. Ale do 'kdysi' bych se nevracela. Je mi dobře teď. Ale měla jsem i krásná období, i když v několika písničkách zpívám, že jsem neměla vždycky život jako pohádku. Ale teď to jako pohádka je. Jsem šťastný člověk," dodala Lucie.

Ta už se těší, až bude mít doma i svého partnera Radka. "Má za sebou druhou operaci, zvládá to skvěle. Nechápu to, ale i v den operace se staral, jestli něco nepotřebuju já. Myslím, že mám kliku. Ještě je v Nemocnici Na Homolce a nesmí pospíchat domů, protože ta operace byla velice náročná. Starají se tam o něj dobře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám