Hlavní obsah
Článek

Černé džíny, černé tričko a kecky. Tak se zpěvačka Marta Jandová (50) obvykle oblékala na svá koncertmí vystoupení. "Když lítám po jevišti, nemůžu mít podpatky, skáču na pódiu i mezi lidi, to by opravdu nešlo," míní. Svůj jevištní look ale v poslední době trochu změnila.

"V poslední době ráda vystupuji v krátkých šatech a vysokých botách pod kolena, protože se v tom můžu skvěle hýbat, fouká pod to a není mi nikdy vedro. V propocených džínách se hýbe trochu hůř," smála se Marta, která si rockové oblečení dokázala najít i mezi modely návrhářky Tatiany Kovaříkové, na jejíž přehlídku vyrazila. Příjemněji jí je i v kratších vlasech, které si nechala ostříhat po finále Talentu, jak v našem videu mimo jiné vyprávěla. "Změna je život," řekla Super.cz.

Marta se aktuálně věnuje vedle hudby, kdy pracuje na albech s českou i německou kapelou, společnému projektu se svými macechami, exmanželkou a manželkou svého otce Petra Jandy. Vydává také novou knihu. "Je to už druhý deníček pro děti, z vydavatelství mě oslovili před dvěma lety, jestli nechci vydat něco, co jsem vyráběla Marušce, tak jsem teď vytvořila další pro starší děti," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám