Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prsteníček zpěvačky Marty Jandové zdobí nádherný prstýnek. Takže nemohla nepadnout otázka, zda už ji její přítel, gynekolog Miroslav Verner, požádal o ruku. "Ne, tenhle prstýnek je od táty, dostala jsem ho k narozeninám a nikdy ho nesundám," řekla Super.cz zpěvačka. "S Mirkem jsem spolu teprve tři čtvrtě roku, takže máme ještě čas," smála se.

Pokud k zásnubám dojde, prstýnek od tatínka Petra Jandy si prý přendá na pravou ruku. Zatím se ale pár stále více zbližuje a jsou zamilovaní ještě více než na začátku. Svoje intimní zóny si ale před sebou stále chrání. "To, že mám na sobě pleťovou masku, mi nevadí. Ale na toaletu chodím sama a nechávám zavřené dveře. A pupínky si před ním také nevymačkávám," prozradila Marta.

Půvabná zpěvačka má za sebou úspěšný rok. Hrála ve třech muzikálech, s kapelou Die Happy odehráli tisící koncert, očekávají platinovou desku a dostali se do nominací na nejprestižnější německé hudební ceny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám