Hlavní obsah
Článek

Sexy blondýna Nikol Moravcová (36) možná měla držet jazyk za zuby a netvrdit, že se chystá na několik měsíců hledat štěstí a vyčistit si hlavu po rozchodu s přítelem Markem Šíšou při práci ve slunné Kalifornii. Už jsou to pomalu tři měsíce a pořád nic. Místo v Los Angeles obráží přehlídky a večírky pořád jenom v Praze.

Nejprve odsouvala odjezd kvůli tomu, že prý měla pořád nějaké pracovní nabídky v Česku. Pak zase říkala, že musela vyměnit tamní agenturu. Teď už nevysvětluje nic a na otázku, zda vůbec někam pojede, jenom mává rukou a směje se.

Dokonce se vrátila i k práci modelky, i když se poslední roky profiluje hlavně jako herečka a moderátorka. Naposledy byla hvězdou přehlídky džínové a sportovní módy, kdy se jejími křivkami mohli pokochat nejen diváci pozvaní na soukromou show, ale i kolemjdoucí, neboť spolu s dalšími účinkujícími vycházela i na ulici.

Spolu s Nikol se objevily i další známé krásky a došlo i na překvapení. Herečka Petra Horváthová a zpěvačka Markéta Konvičková byly vyzvány, aby se utkaly v souboji. Naštěstí nepůjde o zápas třeba v bahně, ale obě byly osloveny, aby vytvořily svůj vlastní návrh džínů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám