Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletá blondýnka Hana Jiříčková, která v pouhých šestnácti vyhrála soutěž Elite Model Look v Česku a na světovém finále byla třetí, získala další světovou kampaň. Stala se jednou ze čtyř tváří kosmetického gigantu a inkasovala částku snů.

Přitom je to ale pořád skromná dívka, kterou u nás lidé ani nepoznávají na ulici. "Já ale stejně žiju v Paříži, kam jsem se díky modelingu dostala," usmívala se Hanka, která se ve francouzské metropoli stihla i provdat. S dětmi ale ještě nespěchá. "Zatím jsem šťastně vdaná a šťastně bezdětná. I když jednou děti určitě chci," vysvětlila modelka, jejímž největším koníčkem je malba.

"Dostudovala jsem uměleckou střední školu, chvilku jsem koketovala s designem, ale po roce přešla právě na malbu, protože je více tvůrčí," míní kráska, kterou naposledy fotil světoznámý fotograf Peter Lindbergh. Podle znalců je krásná Hana nástupkyní Daniely Peštové (53), se kterou už se v modelingovém světě také setkala.

Reklama

Další články

Načítám