Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu se s Ulicí rozloučila seriálová Světlana v podání Terezy Bebarové, která odchází na mateřskou dovolenou, a jen pár dní po ní pro změnu svůj postupný návrat oznámila herečka Zuzana Vejvodová. Seriálová Libuška, maminka dvouměsíčního syna Jonáše, kterého vychovává společně s partnerem, hercem Pavlem Nečasem, se vrací po téměř půlroční pauze.

V seriálu dotáčí scény spojené s domácím násilím, které nestihla natočit před porodem: „Pracovní kolotoč mě zatím zaplaťpánbůh nečeká, zatím jen dotáčíme poslední scény, ve kterých se uzavírá dějová linka domácího násilí. Libuška se vrací z Rakouska, kde si s Eliášem, kterého hraje Martin Myšička, prošla ještě větším peklem než tady. Jak to celé dopadne ale neprozradím,“ řekla tajemně herečka.

Návrat do Ulice byl pro Zuzanu velmi příjemný: „Kolegové a celý štáb mě přivítali skvěle, každý se zajímal o Jonáška, jak se mu daří a taky jak to všechno zvládám. Je to náročné, ale jsem šťastná,“ svěřila se Zuzana, na které nebyly vidět sebemenší stopy únavy. „Musím vypadat hrozně, na rozdíl od tatínka, který se ráno budí svěží a odpočatý. Sice mi hodně pomáhá, chodí s malým na procházky, abych měla čas se dospat, je ale těžké usnout na povel, takže se mi to často ani nepodaří. Mám pocit, že už jsem nespala sto let,“ postěžovala si s úsměvem Zuzka.

I přes to všechno vypadá výborně. Z šestnácti kil, které během těhotenství nabrala, už nic nezbylo a herečka je na své původní váze. Žádný recept na hubnutí kupodivu nemá: „S postavou si rozhodně starosti nedělám. Kojením a běháním kolem malého to jde úplně samo.“ A kdo že bude malého Jonáše hlídat, až se Zuzka vrátí před kamery? „V péči se prostřídáme s Pavlem. Teď když musím někam odejít, nechám mu mlíko a on už se postará. Jsem sice trochu nervózní, když s nimi nejsem, ale to je asi normální,“ svěřila se Zuzana.

Reklama

Další články

Načítám