Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Saša Rašilov (51), jeho manželka Lída a starší dcera Maruška letos poprvé oslaví Vánoce i s nejmladším členem rodiny, holčičkou Emílií, která se narodila v září. Zeptali jsme se herce, jak je na tom s nákupem vánočních dárků.

„Vždycky to zadání musí být takové, aby ty okolnosti nákupu nepřevážily smysl toho daru. Když se nestíhá, tak mým tipem jsou nonstop obchody, které jsou ve 3 ráno zaručeně prázdné,“ prozradil s úsměvem Super.cz.

„Dělám si legraci. Dávám přednost tomu, když jsou dárky pohromadě dřív anebo, asi jako většina lidí, internetovým nákupům,“ pokračuje.

Internetové nákupy jsou pro něj jasnou a jedinou volbou, má totiž obavy z toho, co se bude dít v obchodních centrech po rozvolnění některých opatření. „Letos se určitě toho šílenství, které vypukne, účastnit nebudeme, protože si myslíme, že by všichni ještě mohli zůstat chvilku doma a nic by se nestalo,“ míní herec.

Překvapit každý rok manželku nějakým originálním dárkem není snadné. Saša se podělil o svůj zaručený tip. „Vždycky ženu potěší, když muž jakýmkoliv způsobem zjistí nebo vypátrá něco, co by si ta žena skutečně přála, ne, co by si přál muž, aby měla,“ říká s úsměvem.

„Stačí na to být průměrně všímavý, ale nedá se to realizovat měsíc před Vánoci. Všímavý musí být člověk průběžně pořád a pamatovat si. Pak si na podzim řeknete: Jé hele, to si pamatuju už od jara,“ dodává.

S hercem jsme se setkali na natáčení vánočního klipu k písni, kterou společně s dalšími herci ze seriálu Sestřičky Modrý kód nazpíval jako poděkování opravdovým zdravotníkům. Vidět Sašu Rašilova zpívat ale nebývá zvykem.

„Jsem nepraktikující konzervatorista, jsem zpěvem školen, ale těch příležitostí nebylo v činohře tolik,“ přiznává herec. Má po nové zkušenosti v nahrávacím studiu touhu věnovat se zpěvu dál? „Čekám, že začnou chodit nabídky, že bude konečně deska,“ rozesmál se herec.

Premiéra vánočního klipu pro sestřičky proběhne v neděli 6. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám