Hlavní obsah
Článek

Už to budou dva roky, co se Saša Rašilov (51) stal trojnásobným otcem. K dcerám Josefíně a Antonii, které má s herečkou Vandou Hybnerovou, přivítal na svět holčičku Marušku. Ta dělá nejenom herci, ale i jeho druhé ženě Lídě, samou radost.

Společně si vyrazili na druhý ročník Prima Festu, kde také Lída Rašilovová prozradila, čím malou holčičku potěší k druhým narozeninám. „Od té doby, co viděla tatínka v doktorském, říká, že je paní doktorka. Takže k blížícím se narozeninám jí pořídíme doktorský kufřík se stetoskopem a tím vším lékařským vybavením, co k tomu patří. Těším se. Myslím, že radost bude veliká,“ řekla Lída.

Malá Maruška se tak zamilovala do jedné z posledních seriálových rolích svého táty. Ten se totiž již nějakou dobu objevuje na obrazovce jako doktor v seriálu Modrý kód. Hraní už se věnuje také Lída, která se po narození dcerky opět vrátila na divadelní prkna a exceluje v hře Vzpoura nevěst. „Ta hra je skvělá. Já si to opravdu užívám. Sešli jsme se tam skvělá parta, a to je pak práce radostí,“ dodala Rašilovová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám