Hlavní obsah
Článek

Nová partnerka Lída a malá dcera Maruška mu vlily spoustu energie do žil. A herec Saša Rašilov (51) by se nebránil dalšímu rozšíření rodiny. "Jedno dítě je náročná starost, se dvěma je to zdvojnásobené, u tří už se to začíná lámat, a jakmile je jich čtyři a víc, tak koukáte, jak si vystačí mezi sebou," překvapil svým názorem Rašilov.

Díky tomu nemá ani problém malé děti hlídat. "Máme dům se zahradou, kde bydlí můj brácha se svojí poměrně početnou rodinou, já se svojí ženou a Maruškou a máme bezvadné sousedy, kteří mají dvě děti. A na druhé straně další sousedi, každou chvíli k nám někdo přijede. A tam právě tenhle princip nastává. Nejvytíženější jsem, když se starám jenom o tu Marušku a ona vyžaduje pozornost. Zatímco když jí přijdou kámoši, stačí se jen občas podívat, jestli ty děti nemizí v korunách stromů nebo neplavou přes Vltavu na druhou stranu. Takže množství se nebojím," vysvětlil herec.

Saša je otcem tří dcer, dvě má z předchozího manželství s Vandou Hybnerovou. Na chlapečkovi nelpí. "Nemám sice kluka, ale nemám ani čtvrtou, pátou nebo šestou holčičku. Vůbec to není tak, že až když přijde kluk, je chlap ten pořádný táta. Když přijde kluk, bude to samozřejmě taky fajn. Nejdůležitější je, když je v pořádku ta maminka, v pořádku proběhne to těhotenství, miminko je zdravé a zdravě vyrůstá," dodal s tím, že se nebrání dalším potomkům. "Klidně dvěma nebo třem. To bude ale záležet na mojí ženě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám