Hlavní obsah
Článek

Jako přes kopírák. Herec Saša Rašilov (51) vyrazil se svou rodinkou do společnosti. Po jeho boku byla nejenom manželka Lída, ale také jejich roční dcerka Maruška. Ta je známému herci čím dál víc podobná.

Maruška má po něm především velké hnědé oči a stejný pohled. A jak bylo na představení nové kolekce luxusní kosmetické značky vidět, tak si také velmi rozumí. Herec si dceru neustále nosil v náručí, povídal si s ní a blbnul, což se malé Marušce rozhodně líbilo.

Po chvíli se přestala zajímat i o přítomné fotografy se vrhla na vystavenou kosmetiku, kterou by si nejraději odnesla domů. „Ne, že bych kosmetiku nepoužíval, spíše je tomu naopak, ale mám s sebou poradce v podobě manželky, která všechno omrkne, vybere si a vybere i nějaké ty vonné i užitečné produkty pro mě. My s Maruškou se budeme věnovat hrám, takže spokojenost bude všestranná. A aby ani malá nepřišla úplně zkrátka a bez dárku, navštívíme po téhle akci určitě ještě hračkářství,“ vysvětlil Saša, který se své dceři naplno věnuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám