Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Saša Rašilov (51) je jedním z tatínků, kterého budou televizní diváci sledovat už od této neděle v novém seriálu TV Prima Tátové na tahu. Hlavními hrdiny jsou čtyři muži, kteří jsou na "mateřské" a starají se o malé děti.

"Dokážu si představit, že bych to takhle měl. Dneska už je ve vztazích běžné, že se oba chtějí prosadit a oba mají svoji práci, tak je potřeba, aby si navzájem vycházeli vstříc. Tím pádem na táty padají i povinnosti, které vždy nemusejí brát za své, ale nedá se nic dělat, takže i táta se musí pokusit něco vyprat a vyžehlit," míní. "Moje seriálová manželka je lékařka, což je časově náročná profese, a když se v rodině rozhodnou, že přednost dostane její povolání, je jasné, že on bude na mateřské na plný úvazek," upřesnil.

Natáčí se pochopitelně i s dětmi. "Je to zábavné a náročné zároveň. Je ale třeba si uvědomit, že náročné je to hlavně pro ně a pro jejich skutečné rodiče, kteří s nimi v průběhu natáčení jsou, musí na ně dávat pozor a nějakým způsobem si je ukáznit. Děti si to natáčení užívají, ale ne pořád, protože je to dlouhé a únavné," míní.

Když jsme mu přednesli nápad, že přece mohl vzít na natáčení své vlastní dítě, roční dcerku Marušku, nadšený jím nebyl. "O tom jsem opravdu nikdy nepřemýšlel. Docela rád bych to nechal oddělené. Hlavně bych si vůbec nedokázal představit, jak bych to zvládl," rázně to zamítl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám