Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Saša Rašilov (51) vyrazil na filmový festival do Karlových Varů na poslední dva dny. Zvládl film i pořádnou párty. Přivezl s sebou i svoji přítelkyni Ludmilu, se kterou má malou dceru Marušku. "Ve varech jsme spolu poprvé. Přijeli jsme dnes, jsme svěží, čerství a je to tady skvělé. Chystáme se toho využít. Všichni ostatní odpadají," řekl Super.cz Rašilov. "Jsme svěží vítr," doplnila ho s úsměvem Lída.

"Za chvíli jdeme na film a hned po něm do baru. Zůstáváme do zítřka. Máme s sebou maminku Lídy a Maruška spinká spokojeně v pokoji. Usínala za koncertu na kolonádě. Už byla letos u moře, tak je zvyklá na noční atmosféru a doufáme, že bude spát do rána, zatímco my do rána spát nepůjdeme," řekl Rašilov na večírku.

"Budeme snad rychle regenerovat. Saša má nějaký záložní zdroj, bude čerstvý, u mě je to trošku horší. Poslední rok to je dobrý, Saša to vzal hodně za mě. Předposlední to bylo teda peklíčko. To jsem spala tak tři hodiny denně," dodala Ludmila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám