Hlavní obsah
Článek

Na premiéře snímku Věčně tvá nevěrná nemohl chybět hlavní představitel Saša Rašilov (51). Tomu dělala společnost jeho partnerka Lída Němečková. Se sympatickou herečkou má Saša sedmiměsíční dceru Marušku.

„Byl to moc příjemný večer, už proto, že jsme vyrazili do kina s celou rodinou. Je pravda, že byl Saša nervózní, přece jen to byla pro něj hlavní role a byl skoro ve všech záběrech a jednalo se o premiéru, ale ve finále zavládla všeobecná spokojenost,” komentovala průběh večera hercova přítelkyně Lída.

Během středečního večera hlídala dceru hereckého páru Lídina maminka. „Byla v těch nejlepších rukou. Byla to jedna z prvních příležitostí, kdy ji hlídal někdo jiný. Byla to asi teprve třetí akce, kdy byla Maruška hlídaná, jinak si vystačíme. Předtím ji hlídala Sašova sestra a dcery,” říká herečka.

Lídě to na premiéře velmi slušelo a bylo zjevné, že se pomalu vrací na svou předporodní váhu. „Stále se necítím úplně předporodně, ale lepší se to. Stále cvičím se svým trenérem Láďou a váha jde dolů pomalu, ale jistě,” říká Lída Němečková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám