Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Venku sice nepanují zrovna ideální jarní teploty, ale člověk se klidně může zapotit i ve vydýchaném prostoru, na kterém se v jeden moment koncentruje velké množství lidí. A to byl přesně případ slavnostní premiéry prvního dílu Hřebejkovy trilogie Zahradnictví s názvem Rodinný přítel.

Pocení tentokrát odnesla herečka Sabina Remundová (44), které se pod modrými šaty objevily nepříjemné potní koláče, jež bohužel v některých případech nemá šanci zastavit ani kvalitní antiperspirant.

V kombinaci s blesky fotoaparátu byla pohroma na světě a dcera Ivy Janžurové (82) s tím nemohla vůbec nic dělat. Jedinou prevencí je snad nošení outfitů, na nichž nejsou potní koláče vidět. Ale ne vždy se to podaří.

Naposledy se s podobným problémem musela vypořádat Vendula Pizingerová (52). A nebyla zdaleka sama. Potní koláče kdysi potrápily i Aňu Geislerovou, Sašu Rašilova (51) či Martina Dejdara (59).

Reklama

Další články

Načítám