Hlavní obsah
Článek

Barevné paruky, výrazné kontaktní čočky, šaty z průhledného PVC a doplňky z erotického obchodu. Tím vším Sharlota Frantinová (27) v minulosti provokovala. V poslední době se ale rapperka výrazně umírnila.

„V poslední době se moje maminka a lidé v mém okolí začali divit, že se začínám oblékat nějak normálně. Mám nějaké období, kdy je víc práce, a tak není tolik času na extravagance,” vysvětluje Sharlota, která si přišla v rámci růžového měsíce října, tedy mezinárodního měsíce boje proti rakovině prsu, vybrat nové kousky z kolekce jemných pastelových kousků. Právě desetina z prodeje této kolekce putuje na výzkum rakoviny, což bylo Sharlotě velmi sympatické.

S pastelovou kolekcí korespondoval také její jemnější odstín vlasů. Pomalu se z ní začíná stávat blondýna. „Dřív jsem si dávala různé barevné přelivy a zjistila jsem si, že to není ono. Když se mi začínal vymývat přeliv, tak jsem si uvědomila, že jsem svěžejší,” uvedla Sharlota, která se odjede na pár dní ještě více vyklidnit se svou maminkou na dovolenou. Po návratu rebelku možná ani nepoznáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám