Hlavní obsah
Článek

Hudbou se živí již sedm let a je nejúspěšnější ženskou raperkou u nás. Sharlota Frantinová (27) je mimo jiné známá svým extravagantním stylem a do většího povědomí se dostala díky moderování televizní show The Voice, kterého se letos ujala.

Jak sama zpěvačka přiznala, od té chvíle se jí nabídky na moderování jen hrnou. „Na moderování mám nabídky docela často, ale většinou to jsou akce v obchoďácích, a to pro mě není úplně zajímavé. Když už chci něco moderovat, tak k tomu chci mít vztah, třeba něco v rámci kosmetiky, kterou já mám ráda, nebo něco, co souvisí se mnou nebo s hudbou,“ svěřila raperka s tím, že většinou nabídky odmítá.

„Teď mi přišla velice hezká a úsměvná nabídka na mini roli v jednom filmu, který se bude točit teď na podzim a budu hrát sama sebe, což je super,“ prozradila s úsměvem zpěvačka, která s mini rolemi už zkušenost má. „Před kamerou poprvé nebudu, když jsem byla menší, tak jsem si střihla role v seriálech jako komparz a na kameru jsem zvyklá,“ prozradila Sharlota během focení kosmetické kampaně.

Na tu měla jako vždy velmi výstřední outfit a líčení, na které si potrpí. „Je to příjemné, že jsem v kolektivu lidí, které znám. A když mám make-up od Koki, tak se cítím nejlíp a nejvíc sexy, ale na akce v týdnu a na koncerty se líčím sama, tak si užívám, když mě někdo opečovává,“ svěřila raperka, která si i svou garderobu chystá bez pomoci druhých. „Lidi si myslí, že mám kolem sebe tak dvacet lidí, ale není to tak. Většinou 90procent věcí si řeším sama a i styling na dnešní focení, jsem si z části připravovala sama, chci, aby v tom byla stále autenticita a abych se v tom cítila dobře,“ dodala Sharlota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám