Hlavní obsah
Článek

V letadle během cesty na módní přehlídku italské značky spodního prádla působila Sharlota Frantinová (27) jako běžná dívka. Žádné módní výstřelky, výrazný make-up ani specifický účes. Za pár hodin se raperka proměnila v sexy dračici v kůži, paruce a síťovaných punčocháčích, která svým outfitem připomínala postavu lehké holky Vivian Ward z legendárního snímku Pretty Woman.

Moderátorce zákulisního pořadu The Voice Česko Slovensko netrvala proměna ve svůdnou kočičku příliš dlouho. „Jelikož těch akcí je opravdu mnoho a často navazují na sebe, jsem schopná se připravit klidně i za hodinu,” říká Sharlota, hlavním akcentem jejíhož outfitu byly plavky.

Raperka, která si potrpí na módní úlety a výrazné paruky, je zvyklá být středem pozornosti a nedělá jí problém, když se za ní ostatní otáčejí. Mezi modelkami, módními odborníky, novináři a influencery z celého světa výjimečně splynula s prostředím. „Cítím se strašně dobře. Po dlouhé době vím, že mě tady nikdo nezná a můžu blbnout. Tady mám pohodu a volnost a mám z toho dobrý pocit,” říká Sharlota.

Reklama

Další články

Načítám