Hlavní obsah
Článek

Málokdy se stane, že ji potkáte s jejími skutečnými vlasy. Sharlota Frantinová (27) ráda mění image díky realisticky vypadajícím parukám či příčeskům. V čem ale rapová princezna nepodvádí, jsou vnady.

Super.cz se zpěvačka a raperka svěřila, že její prsa jsou stoprocentně přírodní. „Ano, jsou moje, ale je pravda, že se mě na to často někdo ptá,” smála se intimnímu dotazu nová moderátorka zákulisního pořadu The Voice Česko Slovensko.

„Prostřednictvím sociálních sítí se mě stále někdo ptá na mého doktora a já jen odpovídám, že za to můžou geny mých předků,” dodala raperka. „Dokonce moje vlastní babička si myslela, že jsem podstoupila operaci. Je to pro mě opravdu velká pochvala, prsa jsou část mého těla, kterou mám opravdu ráda. Celkově mám radši svoji vrchní půlku než tu spodní,” smála se Sharlota.

Hudebnice si je vědoma svých předností a nebojí se své tělo ukázat. Ať už se to stalo na jedné z edic pražského týdne módy, kam vyrazila v transparentních šatech jen s přelepenými bradavkami, nebo na tiskovce televize Nova, kde poutala pozornost v metalických šatech, které více odhalovaly, než skrývaly.

Reklama

Další články

Načítám