Hlavní obsah
Článek

Šárka Vaňková (36) se poprvé objevila ve společnosti s přítelem, muzikantem Richardem Nálepou. Nenechali si ujít premiéru muzikálu Robinson Crusoe, ve kterém Šárka zpívá a hraje jednu z hlavních ženských rolí.

Premiéru získala její alternace Marianna Polyaková a Šárka zasedla do publika, odkud sledovala i svého bývalého přítele Daniela Hůlku v roli Robinsona. Rozešli se již před jedenácti lety. "Už je to historie, jsme s Danem úplně v pohodě," usmívala se Šárka.

Se současným partnerem Richardem žije už skoro rok ve společné domácnosti, bydlí nedaleko Pardubic. Přítel se za ní přestěhoval z Ostravy. "Jsme spolu něco přes rok. Moc si vážím toho, že se za mnou odstěhoval. Bydlíme na malé vesnici u Pardubic. Můj pomyslný kruh se uzavřel, protože žijeme tam, kam jsem jako malá jezdila na prázdniny," řekla Super.cz Šárka.

Richard je Ostravák, o to víc si Šárka váží toho, že Ostravu vyměnil za malou českou dědinu. I Šárčin partner je muzikant, má svoji kapelu. Všichni členové žijí v blízkosti Ostravy. "Kolikrát přes léto odjížděl, hrají hodně na večírcích a na svatbách. Stávalo se, že jsem byla třeba celý týden sama doma. Ale víte, co se říká: láska hory přenáší," dodala Vaňková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám