Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Šárka Vaňková (36) chystala velký comeback. Měla být jednou z hlavních hvězd muzikálu Robinson Crusoe, který kvůli zavřeným divadlům a proticovidovým opatřením zatím přišel o svoji premiéru. Na jednom jevišti se měla setkat i se svým bývalým partnerem Danielem Hůlkou (55).

"Co se týče práce, vše stagnuje. Pořád doufám, že se brzy vše vrátí do normálu a budeme zase všichni znovu fungovat," řekla Super.cz Šárka. "Na Robinsona se strašně těším a věřím, že se ještě letos premiéry v divadle dočkáme. Každopádně v létě bychom měli vyjet na tour po českých hradech a zámcích, tak snad to vyjde," doufá zpěvačka.

Nečeká ji jen turné s Robinsonem, v Praze tento týden fotila nové snímky na plakát k dalšímu projektu. Nedávno se přestěhovala nedaleko Pardubic, do Prahy si proto vezla čestné prohlášení.

"Přijela jsem do Prahy pracovně. Fotíme plakát s mými muzikálovými kolegy na sérii koncertů, které by měly proběhnout také v letních termínech," upřesnila.

Šárka je nyní bez práce. A přiznává, že je to hodně náročné. "Je pro mě důležité, abychom měli pokryté všechno, co potřebujeme, například nájem, zbytečně si nevyskakujeme, zvládnout se to dá. Ale těžké to je," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám