Hlavní obsah
Článek

Těšila se na setkání s bývalými kolegy ze soutěže, sraz SuperStar po 15 letech sama organizovala. Teď má ale Šárka Vaňková (36) jen oči pro pláč. Při rozhovoru pro Super.cz, kdy dostala nevinný dotaz, na jaký největší průšvih z doby soutěže vzpomíná, Martina Balogová (45) promluvila o tom, že se jednalo o možné těhotenství Šárky se Sámerem Issou (38), s nímž tehdy chodila.

Martina Balogová

Šárčina reakce na sebe nenechala dlouho čekat. A na Martinu je pořádně naštvaná. "Tak po dvouměsíční přípravě a posléze návalu euforie jsem tak rychlou podpásovku fakt nečekala," napsala na Instagram. "Všichni zúčastnění vědí, že se mi v pátém kole udělalo slabo z fyzického vyčerpání, což je v 16 letech a 49 kilo pochopitelný. Takže tohle jsem nepochopila a nestačím se fakt divit," upřesnila, jak to tenkrát bylo.

"Jsou věci, o kterých se nežertuje, a už vůbec, pokud nejsou pravda... Ani neumím vyjádřit, jak strašně, ale strašně jsem zklamaná. Zejména když my obě dobře víme, co a jak a proč bylo," oslovuje přímo Balogovou.

"Tuhle akci jsem plánovala pro nás všechny a s láskou a dobrým úmyslem, a ne pro tohle. Já jsem vždy byla týmový hráč. Nikdy jsem na nikoho nedonášela, ani když jsem věděla, že je to třeba pravda. A že i já vím dost o hodně lidech. Kdybych začala někdy říkat pravdu, co skutečně vím, mohla bych lidem ublížit. Ale to jsem neudělala nikdy nikomu. Natož abych vypouštěla čiré výmysly. Ani nevíte, jak mě to zasáhlo a jak mě to bolí. Já nemám slov... Já ještě pořád nemůžu uvěřit. Tohle jen tak nerozdejchám," uzavřela Šárka.

Reklama

Další články

Načítám