Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní iniciátorkou srazu SuperStar po 15 letech byla Šárka Vaňková (36), která tehdy skončila na stříbrné příčce za Anetou Langerovou (37). Na rozdíl od své kolegyně ale kola šoubyznysu opustila. "Každého z nás asi během té doby napadlo, že bychom se mohli sejít, a to výročí to vyloženě nabízelo," řekla nám Šárka, která vypadá stále lépe.

Šárka skončila se zpíváním před třemi lety, kdy se kvůli lásce odstěhovala do Bratislavy. "Bylo to postupně. Přestala jsem se objevovat v muzikálech, tím už jsem z toho částečně vypadla. Dojela jsem jen představení se Zdeňkem Izerem. Neplánovala jsem, že se odstěhuju z Česka, ale přinesl to život. Byl to osud a jsem ráda, že jsem se tak rozhodla," upřesnila bývalá zpěvačka, která s mužem, kvůli němuž se odstěhovala, stále žije. Ke svatbě ani k zásnubám ale zatím nedošlo.

Tomu, že by se třeba jednou ke zpívání vrátila, se Šárka nebrání, zatím ji ale živí něco jiného. "Věnuju se vlasové kosmetice a pro radost k tomu ještě líčím. Pokud jde o zpívání, tak uvidíme. Naučila jsem se nechat věci plynout. Jsem ještě relativně mladá, a ještě pořád mám čas. Velmi ráda pro radost třeba někde vystoupím, když to bude mít smysl nebo přinese nějaký užitek. Ale nějaký mega comeback? To ne, jsem nohama na zemi," uzavřela.

Pro Vaňkovou měl sraz trochu hořkou dochuť. Její kolegyně Martina Balogová na kameru Super.cz práskla 15 let staré tajemství. To Šárka následně označila za výmysl.

Martina Balogová
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám