Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boubelína a Žouželína. Dvě zlé sestry v nové pohádce Zdeňka Trošky (70) Zakleté pírko představují Lucie Polišenská a Šárka Vaculíková (36). Nejen, že svoji půvabnou sestřičku využívají a tak trochu jí ubližují, navíc nejsou zrovna vzorem půvabu.

"Ony nejsou ani tak ošklivé, jako spíš nevkusné. A to, aby ze mne takovou příšeru v maskérně udělali, nedalo ani moc práce. Stačily vhodné kostýmy a příčesky ve vlasech," vysvětlovala Šárka, které maskérky vždy stvořily vysoký rozcuchaný účes, který ještě zdůraznil její ultraštíhlou postavu, takže opravdu vypadala jako vychrtlá Žouželína, opak boubelaté Boubelíny.

V civilu je neteř Lukáše Vaculíka (61) půvabná mladá žena. "To, abych byla za hezkou, mi ale trvá déle," smála se Šárka. I na módu si potrpí, a to vkusnou, jak bylo vidět i na slavnostní premiéře pohádky. "Mám ráda jednoduché věci. Někdy mám radši šatičky, jindy zase kostýmky, jako mám tady. Ale převleky si užívám ráda i na divadle. Teď třeba hrajeme na Vinohradech Shakespearovo Jak se vám líbí, kde se převlékám dokonce za chlapce a lepím si knírek," vyprávěla.

Reklama

Další články

Načítám