Hlavní obsah
Článek

Herečka Šárka Vaculíková (36) si užívala dovolenou v Thajsku se svým přítelem Markem Lamborou (23). Romantika v ráji se ale během několika vteřin změnila v horor! Jejich projížďka na motorce exotickou krajinou totiž skončila nehodou a herecký pár skončil v místní nemocnici.

Chvíle hrůzy popsal Šárčin přítel na svém Instagramu. „Projížděli jsme ostrov na motorce a objevovali krásné pláže. V jedné vteřině se ale vše obrátilo vzhůru nohama. Silnice byla v jednom místě plná štěrku, naše motorka dostala smyk a my jsme z ní sletěli! Naštěstí jsme nejeli rychle a měli jsme helmy. Díky tomu jsme vyvázli pouze s četnými odřeninami, pár stehy k tomu a jednou narkózou kvůli čištění ran, ale přesto jsme oba zdraví a teď už v pořádku,“ vyprávěl ještě otřesený Marek.

Přestože jejich zranění není nijak fatální, v nemocnici si ještě pár dní pobudou. „Jen ještě musíme být pod dohledem kvůli infekci a opětovnému čištění ran. Ten šok nikomu nikdy nepřeju... V tenhle okamžik si uvědomíte, co je opravdu důležité a co ne... Prosím vás... Jezděte s helmou vždycky! Mějte na cestách cestovní pojištění a nikdy nikam nespěchejte a nedělejte kraviny za volantem a za řídítkama, ať už od motorky, nebo od kola,“ apeluje herec.

Reklama

Další články

Načítám