Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že na tom finančně řada herců není zrovna nejlépe, není tajemstvím. Výplaty v divadlech jsou pořádně nízké, většinu z nich zachraňují seriály. Nyní hvězda seriálu Ulice Šárka Ullrichová (49) přišla na to, jak ukojit svoji závislost na nakupování oblečení ve finanční tísni.

"Já jsem hadrářka, to přiznávám. Když vidím kousek, který mě něčím osloví, obvykle neodolám. A tak mám doma nejenom plnou skříň, ale pořídila jsem si i štendry, kam věším, co už se do skříně nevejde," svěřila se herečka.

Taková záliba ale leze trochu do peněz. "No tak to určitě, pokud jde o nákupy oblečení, vždycky jsem byla, mírně řečeno, velkorysá. Takže mě úplně nadchla možnost, kterou můj oblíbený obchod nabízí ne zrovna zazobaným slečnám a paním, které se chtějí hezky oblékat. Můžou si tam totiž nakoupit šatečky na úvěr. Kdekdo takhle financuje třeba vybavení domácnosti, ale u oblečení je to novinka, která se mi moc líbí," vysvětluje Šárka.

"Vždyť oblečení je pro ženu naprosto stejně důležité vybavení jako lednička nebo pračka, ne? A existovat tahle možnost v době, kdy jsem studovala, byla bych módní ikonou DAMU!" dodává se smíchem.

Momentálně by si ale Šárka mohla v případě nouze přivydělávat i jako živá socha. Od figurín v obchodě byla totiž chvílemi k nerozeznání. A to už za měsíc oslaví čtyřicáté narozeniny. Jak se jí daří udržet kila a špeky na uzdě? "Nikde v posilovně nedřu, ačkoli by moje tělo tu a tam zpevnit rozhodně potřebovalo. Ale snažím se zdravě jíst a teď jsem třeba skoro přestala jezdit autem. Tím prospívám nejenom sobě, ale i životnímu prostředí," dodala Ullrichová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám