Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka nováckého seriálu Ulice Šárka Ullrichová (49) vyhlásila boj nejzákeřnější nemoci,  rakovině. A má k tomu opravdu pádný důvod. Když jí bylo totiž pouhých deset let, podlehl tomuto zhoubnému onemocnění její milovaný tatínek.

„S rakovinou bohužel zkušenosti mám. Když mi bylo deset, vzala mi tatínka. Dodnes to v sobě držím a řeším. Stále s tím nejsem smířená. Ale teď se chci obracet k hezkým věcem. Nechci se nechat stahovat dolů," svěřila se Super.cz Ullrichová, kterou jste tak tento týden mohli potkat v centru Prahy ověšenou žlutými kytičkami, které prodávala za dvacet korun. Peníze nešly do kapsy jí, ale na prevenci a léčbu rakoviny.

„Bylo to poprvé a strašně mě to bavilo. Prodala jsem vše během 45 minut. Dost mě překvapilo, že kytičky nakupovali cizinci. Takže jsem si i popovídala anglicky,“ ukončila herečka.

Nebyla ale jedinou hvězdou seriálu Ulice, která se pro tuto akci nadchla. Mezi prodávajícími byly i mladé herečky Kristýna Podzimková a Patricie Solaříková. A jejich úspěch v prodeji byl nevídaný. „Upozornit na potřebu prevence této zákeřné nemoci považuji za věc účelnou a smysluplnou. S Kristýnkou jsme si celé odpoledne náramně užily. Myslím, že se nám jich podařilo prodat hodně a těší nás pocit z dobře vykonané práce. Tohoto typu akcí se účastníme rády,“ dodává Solaříková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám