Hlavní obsah
Článek

Hvězda nováckého seriálu Ulice Šárka Ullrichová (49) od základu změnila svůj životní styl. Divoké večírky plné alkoholu a kokainu vyměnila za samotu u lesa. Vysněného klidu si herečka, která si v minulosti prošla peklem i očistcem, nemůže vynachválit. Má to ale jeden zádrhel. Dlouhé tři roky je sama bez chlapa.

„Už jsem tři roky sama. Jsem samostatná, nezávislá, soběstačná a hlavně mám určité nároky, ze kterých nechci slevovat. Měla jsem nějaké milence, takže v úplném v celibátu nejsem. Ale už si ani nepamatuju, kdy byl ten poslední. Je mi z toho občas smutno,“ svěřila se Super.cz Ullrichová. Absenci mužského faktoru ve své loži si vynahradila novým domovem.

„Teď je můj život naplněný něčím úplně novým. Přestěhovala jsem se do přírody. Kdyby tam byli elfové a skřítci, myslela bych si, že jsem v ráji,“ vysvětlila herečka.

Začátky v novém domově ale nebyly tak růžové, jak si původně představovala. Prý dokonce trpěla nespavostí. „Strašně dobře se mi tam relaxuje, musela jsem si na to prostředí ale zvyknout. Měla jsem tři dny problémy usnout, protože tam bylo strašné ticho. Na to už jsem si ale zvykla. Takže se očišťuji od negativních městských faktorů. Cítím, že potřebuju klid. Jedině v přírodě jsem schopná naslouchat potřebám své duše,“ ukončila povídání Ullrichová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám