Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka Šárka Cojocarová (35) už týden bojuje na Filipínách o prestižní titul Miss Earth. A má za sebou pořádně adrenalinový týden.

V den odletu kvůli velkému zpoždění letadla nestihla přestoupit v Amsterdamu na svůj spoj směřující do Manily. Vytrpěla si tak deset nekonečných hodin na amsterdamském letišti a nakonec musela zvolit náhradní variantu s přestupem v čínském Hongkongu. Na místo konání tak dorazila téměř s dvoudenním zpožděním. Kufry na tom byly o poznání hůř. Šárka se s nimi shledala až den poté.

O to rychleji se však musela zapojit do každodenního programu. Jedna část by se dala přirovnat k výcvikovému programu americké armády boot camp. Ve dvě hodiny ráno je organizátoři vzbudili a dívky měly pět minut na to, aby vyrazily na pětikilometrový běh noční krajinou určený na záchranu místní řeky Pasing River.

„I přes počáteční patálie s odletem si pobyt na Filipínách maximálně užívám. Jsem ráda, že vše dobře dopadlo. Bála jsem se hlavně o svá zavazadla, kde byly všechny luxusní róby z dílny módních návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových. Z programu, který pro nás organizátoři připravili, jsem nadšená. Je sice náročný, ale naštěstí mám dobrou fyzičku, a noční běh tak pro mě nebyl problém. Bylo to příjemné vybočení z koloběhu focení, líčení a nácviku choreografie,“ podělila se o své pocity Šárka.

Soutěž Miss Earth je letos tematicky zaměřená na záchranu deštných pralesů. Před odletem na toto klání měly všechny dívky za úkol vytvořit svůj ekologický projekt a nafotit sérii fotografií, kde jsou stylizovány jako „Amazonky“. Výsledné snímky se staly součástí kalendáře, v kterém jsou prezentovány všechny účastnice soutěže Miss Earth. Slavnostní finále mezinárodní soutěže krásy Miss Earth se bude konat 3. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám