Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Kadlčková (21) bojuje o titul internetové Miss na sociální síti facebook, ale sama tvrdí, že o tom nic neví. Přitom si vede velmi dobře. Za pár týdnů se probojovala na přední příčky.

"Nikam jsem se nepřihlásila. Asi to udělal někdo za mne, kdybych se přihlásila já, tak by si tam dala lepší fotky. Horší je, když se za mne někdo vydává před mými klienty. Už jsem se setkala s tím, že jsem údajně nepřišla na práci a klient se strašně divil, kde jsem. Komunikoval s falešnou Dominikou Kadlčkovou a já o tom pochopitelně neměla ani tušení," řekla Super.cz Dominika.

V celosvětové internetové soutěži krásy figurují i další známá jména. O titul se uchází i letošní Česká Vicemiss Šárka Cojocarová (35) nebo finalistka Miss ČR a také Miss Praha Barbora Hamplová. Ani ty o tom ale nemají tušení.

"Já jsem se nikam určitě přihlásit nemůžu. Rok po České Miss se totiž nesmím hlásit do žádné soutěže krásy," dodala Cojocarová. V internetové soutěži zatím bojují už tisíce krásek z celého světa a každý den přibývají nové. Kdy se tam dočkáme dalších známých jmen?

Reklama

Další články

Načítám