Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Cojocarová (35) do toho "vlítla" pořádně rychle. Dva roky po svém triumfu na soutěži krásy, kdy se stala Českou Miss Earth 2011, už bude maminkou. Šárka čeká svého prvního potomka a už plánuje i veselku.

"Je to pravda, jsem na konci třetího měsíce. Jsem šťastná jako nikdy, v červnu se budu vdávat," prozradila Spy krásná Šárka. S partnerem žije teprve rok. O otci miminka ale nic prozradit nechce. Vypadá to, že to jako už tradičně u královen krásy, bude zase nějaký "děsně chudý" podnikatel...

Šárka po svém vítězství na České Miss bodovala i na světové soutěži krásy, na které měla ze všech finalistek nejkrásnější tělo v plavkách. Za sebou má Šárka i těžké období, když o ní média psala především kvůli jejímu příbuznému. Modelka je totiž sestřenicí Václava Cojocaru, který byl odsouzen na dvacet let odnětí svobody za útok zápalnými lahvemi ve Vítkově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám