Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka a moderátorka Bára Nesvadbová (49) poprvé na veřejnosti ukázala nového přítele. Super.cz exkluzivně prozradila, že nejde o krátký románek. S pohledným softwarovým odborníkem Lukášem (30) žije již 9 měsíců.

"Lukáš je z Moravy a je to moc hodný kluk. Jsme spolu třičtvrtě roku a je nám moc fajn," řekla  Super.cz Nesvadbová a je znát, že je po boku nového, o šest let mladšího partnera, velmi šťastná.

Nesvadbovou její nový partner vyzvedl v luxusním sportovním voze Porsche Panamera za několik miliónů korun na charitativní akci Pomáhejme pohybem, kterou moderovala. "Nebylo to kvůli tomu, že bych ho chtěla jako partnera ukazovat, ale také se s Lily Sarah Fisherovou, která akci pořádala, dobře zná," vysvětlila Nesvadbová.

Poslední vážný vztah prožila Bára Nesvadbová s hudebním magnátem Leškem Wronkou, který ji po rozchodu osočil, že s ním byla pouze z vypočítavosti. Spisovatelku to velmi ranilo. "Tohle se mě vážně dotklo. Od šestnácti let si vydělávám sama a žádná zlatokopka nejsem," dodala Nesvadbová.

Charitativní akce Pomáhejme pohybem se vedle Nesvadbové zúčastnily krásky Barbora Kolářová (39), Aneta Vignerová (36), Kateřina Průšová (40) nebo letošní Česká Miss World Denisa Domanská (32) a Česká Miss Earth Šárka Cojocarová (35). Výtěžek 100 tisíc korun půjde na nákup speciálního invalidního vozíku pro desetiletého Dominika, který je těžce nemocný a potřebuje péči 24 hodin denně.

Reklama

Další články

Načítám