Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sarah Jessica Parker (59) popsala, jak probíhaly poslední dny na place s kolegou Williem Garsonem (†57). Herec, který v Sexu ve městě ztvárnil nejlepšího přítele Carrie Stanforda, před čtyřmi měsíci prohrál svůj boj s rakovinou slinivky.

Připojil se i k natáčení pokračování oblíbeného seriálu s názvem A jak to bylo dál a objevil se v jeho prvních dílech.

„Kdyby mohl zůstat ještě jeden den, další dvě hodiny, tři týdny, sebral by sílu a zahnal tu hroznou bolest, kterou prožíval,“ rozpovídala se v dokumentu, který po odvysílání nového seriálu uvedlo HBO.

„Nemohu uvěřit, že už mu nemůžu zavolat. Prostě tomu nemohu uvěřit. Pořád mi říkal, že je jeho postava nejoblíbenější z celého seriálu. A myslel to vážně. Vždycky jsem mu odpovídala 'No, když myslíš.' A ukázalo se, že měl možná pravdu.“

Garson byl naposledy viděn na veřejnosti 1. srpna, a to právě na place A jak to bylo dál. S Parker si byli stejně blízcí jako jejich seriálové postavy.

Jeho odchod zdrtil tvůrce i všechny kolegy. Většina ani nevěděla, že byl nemocný. „Nechtěl, abychom to věděli, protože nechtěl, aby to bylo o něm,“ dodala v dokumentu představitelka Charlotte Kristin Davis.

Willie po sobě zanechal syna Nathena (20), kterého si adoptoval jako sedmiletého. Se synem měl krásný vztah. Nathen hovoří o zesnulém otci pouze v superlativech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám