Hlavní obsah
Článek

Poté, co se provalilo chystané pokračování Sexu ve městě s názvem And Just Like That, začaly kolovat zvěsti, že se v seriálu neobjeví pan Božský v podání Chrise Notha (66). Byl by tak už druhou hvězdou, která by se k ikonické roli nevrátila. K novému projektu se nepřipojí ani Kim Cattrall alias Samantha.

S informací nyní přišla Page Six. Noth v kultovním seriálu ztvárnil partnera, ve filmech pak manžela Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

Noth je prý vytížený jinými projekty. Kromě seriálu The Equalizer jsou v předprodukci dva snímky, v nichž by si měl v blízké době zahrát.

K sérii HBO Max se podle stejných zdrojů nepřipojí ani David Eigenberg, představitel Steva Bradyho, manžela Mirandy (Cynthia Nixon).

Sarah Jessica Parker (59), která je nejen hlavní hvězdou Sexu ve městě, ale také producentkou, nedávno popsala, jak se nápad na pokračování zrodil.

„Někdy v květnu nebo dubnu jsem si uvědomila, že jsme s režisérem Michaelem Patrickem Kingem vlastně nikdy neprobrali naši práci. New York se úplně vypnul, a to ovlivnilo spoustu lidí. Je to taky centrum financí, kultury, a to ticho bylo ohlušující. Všechny naše rozhovory jsme najednou vedli doma. A tak jsme se s Michaelem rozhodli, že do toho půjdeme,“ popsala pro Hollywood Reporter, jak se od myšlenky dostali k realizaci projektu.

Reklama

Další články

Načítám