Hlavní obsah
Článek

Fanoušci seriálu Sex ve městě mohou jásat. Po dvou úspěšných celovečerních filmech, jež měly příběhy oblíbených hrdinek z New York City uzavřít, se dočkají pokračování. Sarah Jessica Parker (59), Cynthia Nixon (54) a Kristin Davis (55) to potvrdily prostřednictvím sociálních sítí.

„Musela jsem se zamyslet…co asi teď dělají?“ navnadila Parker sledující popiskem k teaseru nového projektu s názvem And Just Like That, který vznikne ve spolupráci s HBO Max.

„Ty, já, New York…všechno je možné,“ připsala Nixon a Davis přidala: „Všechno je možné…vidíme se tam.“

Ovšem nejnáruživější z hrdinek, božskou Samanthu v podání Kim Cattrall (64), si fanoušci v pokračování neužijí. Cattrall se v minulosti opakovaně nechala slyšet, že kapitola Sexu ve městě je pro ni nadobro uzavřená.

Cattrall se také netají tím, že s představitelkou Carrie, Sarah Jessicou Parker, nikdy nebyly kamarádky. Když Kim zemřel bratr a Sarah jí kondolovala na sociální síti, nečekaně ostře kolegyni odpálkovala s tím, že o její lítost nestojí.

Ačkoliv produkce zatím neprozradila datum uvedení, nechala se slyšet, že půjde o seriál, jenž bude pojednávat o životech hlavních hrdinek Carrie, Mirandy a Charlotte po padesátce.

„Deset půlhodinových epizod a natáčet by se mělo začít na jaře, kde jinde než v New Yorku,“ stojí v tiskové zprávě HBO Max.

Reklama

Další články

Načítám