Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců je herec a muzikant Jakub Prachař (40) šťastný po boku své kolegyně. S mladou herečkou Sarou Sandevou (26) se seznámil na natáčení seriálu Dvojka na zabití a od té doby jim to spolu klape.

Pár si své soukromí střeží jako oko v hlavě, čas od času ale potěší fanoušky na sociální síti nějakou fotkou. Po sdílení té poslední se strhla mela. Jakub se pochlubil snímkem se svou půvabnou přítelkyní, se kterou společně leží na dece a koukají do objektivu. Ke snímku z dovolené nic nenapsal, pouze přidal obrázky dvou labutí.

Sara se jednou rukou drží za hlavu, druhou pak svírá paži svého partnera. Fanouškům neuniklo, že její prsteníček zdobí šperk. „Už prstýnek? Jestli není zásnubní, gratuluji i tak k velké lásce,“ napsala jedna z fanynek. „Tak už ji i o ruku stihnul požádat,“ nelenila s komentářem další fanynka. „Vidím dobře?“ připsala další ze sledujících a přidala emotikon prstenu.

O gratulace u zamilovaného snímku tak ve chvilce nebyla nouze. Prstýnek už se ale na snímcích Sandevy objevoval i dříve.

Reklama

Další články

Načítám