Hlavní obsah
Článek

Herečka Erika Stárková (39), která se proslavila jako Dáša v seriálu Most!, se momentálně těší na narození svého prvního potomka. Na televizních obrazovkách ji teď ale diváci uvidí ještě bez těhotenského bříška. A to v primáckém seriálu Dvojka na zabití, kde hraje asistentku policistů Soňu.

Ta je sice tak trošku ve stínu ústřední dvojice policistů v podání Sary Sandevy (26) a Jakuba Prachaře (40), ale její místo je v seriálu i tak nenahraditelné.

„Soňa je jediná žena mezi mužskými na policejní služebně. Pak se tam ale objeví mladičká Karolína (Sara Sandeva), a tak nastává čas, aby Soňa celé to oddělení podržela a uklidnila. Je to taková jejich asistentka a sekretářka v jednom,“ prozrazuje Erika Stárková, která bude ve Dvojce na zabití konečně, na rozdíl od Mostu!, promlouvat svým hlasem.

„Sice na policii pracuji, ale uniformu nemám. Celou dobu tak budu v civilu,“ prozradila. Herečka strávila na place šest dní a pochopitelně nejvíc po boku Jakuba Prachaře nebo Miroslava Vladyky.

„Byla to moc krásná práce, kluci jsou vtipní,“ pochvalovala si kolegy Stárková, která je rovněž moc ráda, že nemusela točit se zbraní v ruce. Ty pro ni nejsou zajímavé. „Nejvíc mi uvízla v paměti scéna, kdy jsme točili oslavu a na stole stál velký tác takových těch klasických bufetových chlebíčků. To mě bavilo. Po natočení scény pak přišel na řadu boj o úlovek,“ uzavřela s úsměvem Stárková.

Reklama

Další články

Načítám