Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) a Sara Sandeva (26) společně hrají v novém seriálu Dvojka na zabití. A podle všeho k sobě mají hodně blízko i v soukromém životě. Herečka na párty Primy prozradila, že už netvoří pár s fotbalistou Václavem Černým, který hraje v Holandsku.

Nového partnera sice nepřiznala, ale leccos naznačila. „Moje láska je moje rodina, moje práce a lidi, co mám kolem sebe, které úplně miluju,“ řekla Super.cz Sandeva. Koho přesně „kolem sebe miluje“, si ale nechala pro sebe.

Sara Sandeva je oficiálně nezadaná. Nového partnera ale nepřiznala.

V pokročilých nočních hodinách se ale podle Blesku na večírku Primy s Prachařem líbala a výborně se s ním bavila. Ke svému seriálovému partnerovi má tak mnohem blíž, než u kolegů bývá zvykem. Samotný Prachař byl po rozvodu s Agátou Hanychovou (38) a rozchodu s modelkou Denisou Dvořákovou (32) oficiálně nezadaný.

A protože vztah nevyšel ani Sandevě, nic nebránilo tomu, aby mezi herci přeskočila jiskra. Samotná Sandeva se Super.cz k Prachařovi zatím nevyjádřila. Herec byl ale ze své kolegyně nadšený už v začátcích natáčení Dvojky na zabití. Kromě nesporných půvabů mu imponovala i její inteligence.

„Se Sárou už jsme točili pohádku, kde jsme se letmo potkali, a myslím, že spolupráce je výborná. Je dobrá herečka a je chytrá, což je základ,“ liboval si Prachař, který si soukromý život střeží jako oko v hlavě. Zda mezi ním a Sandevou šlo jen o vášnivé večírkové vzplanutí, nebo se mezi nimi jedná o lásku jako trám, ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám