Hlavní obsah
Článek

Přehlídku Michaela Kováčika v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku si nenechala ujít ani Sara Sandeva (26). Jako každá mladá dáma i tato kráska hledala svůj vlastní styl. Panenkovský look pomalu mění do minimalističtější podoby.

„Je mi příjemné obojí. Tím, že rostu a stává se ze mě žena, tak se nemusím oblékat jen do roztomilých šatiček a nejsem jen za princeznu,” říká Sandeva.

Kráska s laníma očima má hodně návrhářských kousků, ale nebojí se ani konfekce. „Je to hodně namixované. Ráda kombinuji věci od českých návrhářů a taky zajdu do klasického obchodu, kam chodí všichni. Oblékám se podle toho, abych se cítila dobře,” říká herečka, které se stará o šatník návrhářka a stylistka Hermine Khalaf Pogosyan, která je zároveň její blízkou kamarádkou.

Sandeva v minulosti koketovala s modelingem, a dokonce se účastnila i soutěže Elite Model Look. Ptali jsme se jí na týdnu módy, jestli nelituje, že se vyskytuje v hledišti a nikoli na mole. „Jsem ráda, že jsem zvolila tuto cestu. Obdivuji modelky, ale bez herectví bych nedokázala žít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám