Hlavní obsah
Článek

Většinou potkáváme Saru Sandevu (26) dokonale upravenou. Nadějná hvězdička českého filmu je během natáčení často krytá silnou vrstvou líčidel, a v soukromí proto ráda nechává pleť dýchat. Také na focení nové kampaně své dvorní návrhářky Hermine Khalaf Pogosyan byla herečka nalíčená víc než obvykle. V tomto případě si to ale užívala. Make-up jí totiž vytvořila Sonya Miro.

Jedna z nejznámějších světových make-up artistek má za sebou zajímavé pracovní portfolio, nedávno například líčila svatbu malajsijského sultána Muhammada V. s držitelkou titulu Miss Moskva Oksanou Voevodinou, raperka Nicky Minaj ji označuje ve svých postech a pravidelně líčí například herečku Natalii Oreiro.

Sonya s Natálií Oreiro

Zobrazit příspěvek na Instagramu

И снова вместе с #NataliaOreiro ♥️ Я уже давно являюсь личным визажистом Натальи Орейро в России, чем очень горжусь♥️ Наталья записала новую суперКРУТУЮ песню(уже в iTunes) на которую, вместе с @zarina_fashion они снимали клип! Это были невероятные съёмки♥️ Рекомендую к просмотру, уже на #youtube ✨ после этого клипа #torussiawithlove #tozarinawithlove появится новогоднее настроениеобещаю♥️ #SONYAMIRO #sonyamiroeye #makeup #makeupartist #beauty #beautiful #awesome #moscow #moscowcity #москва #макияж #макияжмосква #визажист #визажистмосква #girls #ilovemakeup #nataliaoreiro #oreiro #натальяорейро

Příspěvek sdílený SONYA MIRO (@sonya_miro), Lis 23, 2018 v 8:19 PST

„Vždycky se snažím, abych byla co nejvíc přirozená, a aby takové bylo i líčení. Dnes mě upozornili na to, že to bude ultra fashion se silným líčením. Byla jsem z toho nervózní, ale zároveň se na to těším, protože budu zase trošku jiná,” uvedla Sára ještě před focením, kdy neskrývala nervozitu. „Přijímám nabídky, které mě baví. S Hermínkou jsem spojená nejen po pracovní stránce, ale i lidské. Je to jedna z mých nejbližších kamarádek.”

Ve videu herečka dál prozradila svoje beauty tipy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám