Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sara Sandeva (26) patří mezi nejkrásnější české herečky. A měla dobře našlápnuto i v modelingu. Dokonce se dostala i do semifinále modelingové soutěže Elite Model Look. Tam ale její kroky modelky skončily, byla malá!

"Byla jsem tam, když mi bylo 14. Postoupila jsem až do semifinále, kde mi řekli, že jsem moc malinká. Od té doby jsem začala dělat jen herectví. To mě baví a naplňuje," řekla Super.cz Sara.

I semifinále byl ale velký úspěch. "Doufali, že ještě povyrostu, nestalo se. Ptali se mě, jak vysocí jsou rodiče. Když jsem jim řekla, že podobně, tak jim to bylo jasný. Mami, tati, děkuju vám," směje se Sara, která si práci modelky zkouší alespoň při focení.

"Focení mě baví, pomocí rozhovorů pro módní časopisy si to užívám," dodala na finále modelingové soutěže Pure Model 2018, kde zasedla v porotě. Před začátkem dostala instrukce od šéfa soutěže Romana Holárka.

"Šla jsem za Romanem s tím, že vůbec netuším, co se v takových soutěžích hodnotí. Volila jsem podle toho, co z holek a kluků šlo, energie, jak vypadali, jak na mě působili," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám