Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem dubna se Sandra Pospíšilová (38), dříve Parmová, pochlubila krásnou novinkou. S manželem Pavlem se těší na nový přírůstek do rodiny. Radost moderátorce, kterou nyní můžeme vídat v ranním vysílání na Primě, dělá prvorozená dcerka Emilka, které zanedlouho přibude doma sourozenec.

Zatímco první měsíce nebyl požehnaný stav na štíhlé blondýnce poznat, nyní už bříško jen tak nezakryje. „Ještě 3 měsíce,“ napsala si Sandra k fotce ve fialových šatech, ve kterých si drží své stále se zvětšující bříško. Moderátorka stále chodí do práce a nedávno nám prozradila, že na mateřskou se těší v červenci.

To se také pomalu začne chystat na příchod miminka, jehož pohlaví s manželem stále netuší. „Maminky, tušily jste, co čekáte? Podle tvaru bříška, podle chutí nebo jiných “znamení”? Já měla tip pokaždé a hlavně u Emilky jsem chtěla hned vědět, jestli čekáme chlapečka, nebo holčičku. Tentokrát nám to paní doktorka dala do obálky,“ svěřila se nastávající maminka.

Reklama

Další články

Načítám