Hlavní obsah
Článek

Na letošní prázdniny moderátorka zpráv na Primě jen tak nezapomene. Sandra Pospíšilová (38), kterou televizní diváci dosud znali jako Parmovou, oblékla svatební šaty a vstoupila do manželství se svým partnerem a otcem její dcery Emilky, Pavlem.

Datum veselky měl pár opravdu netradiční. Brali se v den, kdy jejich holčička slavila druhé narozeniny. Netradiční byl ale také dárek, který malá Emilka, která už nastoupila i do školky, dostala.

„Dali jsme jí její první auto. Věděli jsme, že bude nadšená, protože k autíčkům se vždycky hrne a chce řídit, v tom je určitě po tatínkovi,“ svěřila Sandra s tím, že růžový sporťák zabavil na svatbě také ostatní děti.

Vedle toho nepřišla jejich dcera ani o narozeninový dort. „Byla to taková dvojitá párty. I dorty byly dva. Jeden pro malou a náš svatební,“ svěřila se Sandra s tím, že místo pro líbánky ještě vybrané nemá.

„Svatební cestu ještě nevíme. Ráda bych si užila líbánky ve dvou někde v teple. Konkrétní místo ani termín jsme zatím nevybrali. Máme oba pracovně dost nabitý podzim, takže je možná necháme až na příští rok,“ dodala primácká moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám