Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová (38) se v sobotu odpoledne vdala. Věrnost slíbila otci své dcery Emilky Pavlu Pospíšilovi. Sandra přijala manželovo příjmení, takže je z ní paní Pospíšilová.

Blondýnka, jíž se leta přezdívá Barbie z Primy, se vdávala v na míru šitých šatech od návrhářky Hermine Khalaf Pogosyan, jež byly tvořeny topem se zdobenými rukávy, bohatě zdobenou sukní a vzadu doplněné krajkou ve tvaru andělských křídel. „Šaty byly poseté peříčky, která ve větru vlála. Cítila jsem se v nich nádherně,“ prozradila nevěsta. Ženich zvolil světlý oblek.

Datum svatby, která se konala ve stodole Suška poblíž Znojma, novomanželé naplánovali přesně dva roky od narození Emilky, která tak v sobotu zároveň oslavila narozeniny.

Televize sídlící v Praze na Palmovce letos zažívá svatební boom. Vedle Sandry se vdala také reportérka Top Staru Andrea Košťálová, nyní Antony, oženil se moravský zpravodaj Michal Janotka a pod čepec se chystá také další reportérka Top Staru, Michaela Široká.

Reklama

Další články

Načítám