Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová (38) se nechala se svým partnerem naposledy zvěčnit před veselkou. Záběry předsvatebního focení vznikly na magickém místě uprostřed Kamenného kruhu druidů, který připomíná Stonehenge a kam lidé chodí čerpat energii.

„Předsvatební focení jsme vůbec naplánovali a uskutečnilo se neuvěřitelnou shodou náhod. Měli jsme tehdy jet s Pavlem natáčet reportáž na Vysočinu a ráno jsem objevila na webu zprávu s nabídkou focení. A vzhledem k tomu, že fotograf žije jen kousek od místa natáčení, řekla jsem si, že to určitě nebude jen tak, že mi píše zrovna dnes,“ svěřila Parmová, která neváhala a okamžitě se s fotografem zkontaktovala.

„Už párkrát v životě se mi totiž staly takové vtipné náhody. Napsala jsem mu, jestli má ještě ten den čas a ono to klaplo. Takže díky tomu máme krásnou památku,“ prozradila Sandra, která si zanedlouho vezme za muže tatínka své dcery Emilky Pavla.

„Vůbec jsme nemuseli pózovat, což ocenil hlavně Pavel, který má právě momentky nejradši. Naposledy jsme s Pavlem spolu fotili těhotenské fotky. A brzy to budou svatební. Svatba se už blíží, víc zatím neprozradím,“ svěřila Sandra, která po obřadu přijme jméno svého přítele a bude Pospíšilová.

Reklama

Další články

Načítám