Hlavní obsah
Článek

Po třech letech vztahu do toho praští! Reportér primáckých Velkých zpráv Michal Janotka už finišuje s přípravami svatby. Brát si bude svou přítelkyni Karolínu, se kterou nyní expartner moderátorky Sandry Parmové (38) nafotil snímky, ze kterých jiskření a vášeň přímo sálá.

„Jsou to záběry z našeho posledního předsvatebního focení,“ prozradil Janotka, který neváhal před objektivem ukázat své svalnaté tělo. Karolína zase zapózovala v odvážném krajkovém topu. „S Karolínkou je radost fotit, sluší jí to vždy a všude a díky také patří skvělému fotografovi a kamarádovi Pavolu Bigošovi a jeho týmu,“ svěřil se pro Super.cz Janotka.

Svatba se už pomalu rýsuje. „Kdy a kde bude a co a jak, ale zatím neprozradíme,“ mlží brněnský zpravodaj. Loni na podzim požádal svou lásku o ruku. Zásnubní prsten z červeného a bílého zlata má nádherný briliant a už několik měsíců zdobí ruku blond krásky.

„Přítelkyni Karolínku jsem o ruku požádal v den jejích narozenin, dvacátého sedmého listopadu, takže se to celé neslo ve velmi slavnostním duchu, a to na našem oblíbeném místě, kam jezdíváme za odpočinkem a hýčkáním, v Luhačovicích,“ prozradil Janotka.

Reklama

Další články

Načítám