Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Baby boom na TV Prima pokračuje. Během uplynulého roku porodily mimo jiné například moderátorky Gabriela Lašková (34) a Sandra Parmová (38) anebo reportérky Eva Fraňková a Lucie Špaková, nyní Vonchitzki.

Teď se těhotenským bříškem pochlubila další primácká kráska, reportérka Karolína Hošek Štruncová, kterou můžeme vídat ve zpravodajství. Na snímku zapózovala spolu s manželem, s nímž se na miminko těší. "Pavel si stěžoval, že příliš dobře spí," napsala vtipně k fotografii.

"Už mám deset kilo nahoře, ale naštěstí v těch správných partiích," prozradila Karolína, která se rozhodla těhotenský status postovat i proto, že jí přišel dotaz od diváka, proč je najednou tak tlustá. "Ostatně i část rodiny se o těhotenství dozvěděla dřív z televize. Byly jim nápadné neforemné volné šaty," smála se reportérka.

"Jsem v pátém měsíci, čekáme chlapečka a bylo to plánované, ač jsem to zdaleka nečekala tak rychle," svěřila Super.cz s tím, že už mají pro miminko vybrané i jméno. "Pojmenovali bychom ho po tátovi manžela, který náhle odešel, a zároveň po prezidentovi," půjde tedy o jméno Václav.

Karolína se nyní cítí dobře, začátky byly horší. "Bojovala jsem hlavně s velkou únavou a usínala skoro i v živých vstupech ve vysílání," přiznala.

Reklama

Další články

Načítám